Новини технологій - SmartEra

Доброго дня, шановні друзі! Ми магазин SmartEra, який працює з 2014 року, пропонуємо заробляти гроші в Інтернеті разом з ними. При цьому, ніякі вкладення від Вас не потрібні і навіть не потрібні спеціальні знання, але при цьому, ви зможете заробляти вже практично з перших днів витрачаючи при цьому стільки часу, скільки вам беде зручно зручно.

Як зараз можна заробити в Інтернеті?

Як ви бачите, ми займаємося продажею затребуваних товарів: захисних стекол, чохлів, різних usb кабелів та інших аксесуарів, при цьому платимо не малі гроші за рекламу. Тому, пропонуємо вам заробляти 10% з продажу приведеного друга (або будь-якого знайомого/незнайомого покупця) у наш інтернет-магазин.

  детальніше
  • Переглядів: 680
  • Категорія: СтаттІ
  • Коментарів: 0

Дуже важливо захистити екран вашого смартфону відразу після його придбання, щоб зберегти ваш мобільний телефон у відмінному стані протягом тривалого часу захищаючи його від повсякденних подряпин, поломок чи будь-яких інших пошкоджень.

Вам обов'язково потрібно придбати захисне скло або захисну плівку, якщо ви трохи незграбні, але навіть якщо дуже акуратні, то додатковий захист теж не завадить. Чому? Читайте далі!

Заміна або ремонт пошкодженого екрану може коштувати вам дуже дорого. Таким чином, витративши додатково 100-400 грн на найкращу захисну плівку або скло, мабуть, є найбільш ідеальним способом зменшити ймовірність пошкодження.

  детальніше
  • Переглядів: 1991
  • Категорія: СтаттІ
  • Коментарів: 0

Хоча переважна більшість продуктів Apple збирається в Китаї, Apple також використовує деякі підприємства Foxconn у таких країнах, як Бразилія та Індія, для збирання iPhone. Зараз компанія приступила до збирання iPhone 13 у Бразилії.

Нещодавно один користувач купив iPhone 13 у Бразилії. На його подив, на коробці вказано, що продукт «зібраний у Бразилії». Номер моделі MLPF3BR/A підтверджує, що пристрій дійсно було зібрано в країні, оскільки пристрої, що продаються в Бразилії, імпортовані з Китаю, натомість мають ідентифікатор «BZ/A».

Проте з якоїсь невідомої причини здається, що лише 6,1-дюймовий iPhone 13 збирається на заводі Foxconn Brazil, розташованому в Жундіаї, Сан-Паулу.

MacMagazine виявив, що 24 січня 2022 Apple відновила документацію по iPhone 13 в ANATEL (бразильському регуляторі телекомунікацій), включивши Foxconn Brazil як виробниче підприємство для продукту. Документи також підтверджують, що ні моделі iPhone 13 mini, ні моделі 13 Pro не збиратимуться у Бразилії.

  детальніше
  • Переглядів: 155
  • Категорія: Новини
  • На сторінку:
    Показано з 21 по 23 із 23 (всього сторінок: 2)