Як просто та швидко заробити гроші в Інтернеті разом з нами

  • Коментарів: 0
  • Переглядів: 563

Доброго дня, шановні друзі! Ми магазин SmartEra, який працює з 2014 року, пропонуємо заробляти гроші в Інтернеті разом з ними. При цьому, ніякі вкладення від Вас не потрібні і навіть не потрібні спеціальні знання, але при цьому, ви зможете заробляти вже практично з перших днів витрачаючи при цьому стільки часу, скільки вам беде зручно зручно.

Як зараз можна заробити в Інтернеті?

Як ви бачите, ми займаємося продажею затребуваних товарів: захисних стекол, чохлів, різних usb кабелів та інших аксесуарів, при цьому платимо не малі гроші за рекламу. Тому, пропонуємо вам заробляти 10% з продажу приведеного друга (або будь-якого знайомого/незнайомого покупця) у наш інтернет-магазин.

Як це працює?

Вам потрібно зареєструватися по цьому посиланню як наш партнер. 

При цьому, обов'язкові поля лише ті, які позначені зірочкою (*). Платіжні реквізити можете не вказувати, оскільки ми зможемо надіслати ваш заробіток зручним саме вам способом.

Після реєстрації, увійдіть в свій профіль.

Перед Вами відкриється така сторінка:

Як заробити в Інтернеті

Нас тут цікавить в першу чергу посилання "Реферальний код":

Як заробити в Інтернеті без вкладень

Тут ми бачимо наш індивідуальний код, за допомогою якого магазин знатиме, що саме ви привели цього клієнта, а не хтось інший, тому що код у всіх різний.

Чесний заробіток в Інтернеті

Тут же, ви бачите інструмент "генератор посилань", де ви можете вписати назву товару, який є на нашому сайті та система видасть вам посилання відразу з цим кодом відстеження:

Заробіток в Інтернеті для новачка

Як ми бачимо на зображенні вище, система нам додала до посилання на товар наш реферальний код: ?tracking=629712d23a14b (у кожного партнера різний), по якому ми і будемо знати, що клієнта привели саме Ви. 

Тепер, беремо наше посилання, яке ми згенерували - ось воно: https://smartera.com.ua/zashchitnoe-steklo-dlya-iphone-13-pro-max-sklo-5d-full-glue-tekhpak-dlya-chernyj?tracking=629712d23a14b і максимально розповсюджуємо його по різних соц. мережам: facebook, instagram, tiktok, twitter, месенджерам і т.д. І навіть якщо ваш друг не купив нічого відразу після переходу, а купить через 1-3 місяці, то ми знатимемо, що це саме ви його привели.

Також, ви можете не використовувати генератор посилань, а просто додавати свій код відстеження ?tracking=629712d23a14b (у вас буде інший), до будь-якого посилання на сайті. Наприклад, ви хочете подрузі скинути посилання на аксесуари для iPhone 13 Pro MAX: https://smartera.com.ua/apple/iphone-13-pro-max/ додаємо наш код відстеження: https://smartera.com.ua /apple/iphone-13-pro-max/?tracking=629712d23a14b   отримуємо те, що можна публікувати на будь-яких ресурсах, чи передати вашій подрузі, при цьому вартість товару для вашого друга не змінюється. 

Ость таким простим способом, можна заробляти гроші в мережі Інтернет.

Тепер давайте прикинемо, скільки ви зможете заробляти в мережі, не витративши ні копійки.

Припустимо, що ви привели клієнта, який зробив у нас покупку на 1000 грн. У нас партнерська винагорода 10%, це виходить 100 грн. А якщо приведете таких 5 на день? Це вже буде 500 грн. Що погодитеся чимало. 

Також не забувайте вступати в телеграм групу @smartera_affiliate, де зможете задати питання які у вас можуть виникнути в процесі реєстрації/роботи.



 
Залишити коментар  ↓
 
Коментарів ще не було.